De fascisten van de eenentwintigste eeuw

 • DELETION_USER avatar

  Als wij in de termen praten van rechts en links valt mij 1 ding op het afgelopen jaar. Als rechts demonstreert is er vaak geen geweld en dan zien wij de linkse anti fascisten demonstreren en ja hoor het is gelijk raak.  En wat valt dan weer op? Dat de zogenaamde correcte neutrale media het er weinig tot niet over hebben en ja als er tijdens een rechtse demonstratie geweld wordt gebruikt duikt de zogenaamde correcte neutrale media er gelijk op en zijn de woorden als fascisten, nazi's, etc niet van de lucht en worden de beelden tot in den treure herhaald.Gezien het afgelopen jaar en diverse demonstraties verder kunnen we wel stellen dat W Churchill gelijk heeft gehad met zijn toekomstvisie wie die nieuwe fascisten zijn. Maar ja, W. Churchill was dan ook een rechtse knakker.

  Als we Churchil en het Nationaal Socialisme vanuit een andere hoek gaat bekijken, zie je dat het verwerpelijke nazisme zijn oorsprong heeft uit de linkse hoek en W. Churcill toch echt en op en top rechtse rakker was. Al zullen de linkse politiek correcte antie fascisten dit nooit toegeven dat een rechtse politiek figuur er mede heeft voor gezorgd dat zij (de linkse anti fascisten) de mening van rechtse mensen onbeperkt kunnen beperken door hun demonstraties te verstoren en als het moet met geweld en intimidaties waar zelfs moord niet uit de weg wordt gegaan.

  Dus wie zijn nu de fascisten geworden van de eenentwintigste eeuw?

 • DELETION_USER avatar

  Kan me nog herinneren toen ik in militairendienst zat en met dat marcheren dat er zo'n schreeuwlelijk naast je schreeuwde van links rechts was toch ook intimiderend in het begin, een tijdje was je er aan gewend en lachte je erom, zo ook vandaag de dag als je zo´n kudde mensen ziet marcheren.

 • DELETION_USER avatar

  Vrijheidvanmeningsuiting is toch een heel groot goed:)

  Schaamte hoef je nergens meer voor te hebben, vloeken hoort er bij dan ben je Iemand.

 • DELETION_USER avatar

  De fascisten van nu zijn de zogenaamde kosmopolitische elites die vinden dat zij moreel superieur zijn aan het gewone volk of andersdenkenden, ik zou ze kunnen vernoemen tot democratische fundamentalisten.

  Fijn dat je er weer bij bent Sfred.

 • DELETION_USER avatar

  scarlett

  De fascisten van nu zijn de zogenaamde kosmopolitische elites die vinden dat zij moreel superieur zijn aan het gewone volk of andersdenkenden, ik zou ze kunnen vernoemen tot democratische fundamentalisten.

  Fijn dat je er weer bij bent Sfred.

  Jij begrijpt het maar ik blijf ze toch net als W.L.S.C. linkse fascisten noemen

 • DELETION_USER avatar

  Maha Vira

  Louis

  scarlett

  De fascisten van nu zijn de zogenaamde kosmopolitische elites die vinden dat zij moreel superieur zijn aan het gewone volk of andersdenkenden, ik zou ze kunnen vernoemen tot democratische fundamentalisten.

   

  Scarlett, je komt met een definitie waar ik wat mee kan. Als fascisten tot geweld overgaan, zijn ze – voor een vrije samenleving – 

   

  Buiten dat de vereniging “Maha Vira” de ‘naturistische zuil’ ondersteunt is zij politiek en religieus neutraal.

  Het gaat over politiek correct zijn en o wee als je buiten het politiek correct spectrum denkt of handelt, dan heb je het gevreten en zal de hudige overwgende (linkse)zal  elite er alles aan doen om je kapot te maken, waarbij zelfs moord niet uit de weg wordt gegaan.

  Post is bewerkt op feb 1, 2015, 9:43 p.m. door Sfred.

 • DELETION_USER avatar

  Maha Vira

  Louis

  Sfred

  [...]

    

  [...]

  Het gaat over politiek correct zijn en o wee als je buiten het politiek correct spectrum denkt of handelt, dan heb je het geweten en zal de huidige overwegende (linkse) elite zal er alles aan doen om je kapot te maken, waarbij zelfs moord niet uit de weg wordt gegaan.*

   

  Sfred; allereerst, wij moeten elkaar nog leren kennen. Ik had moeite met het lezen van je bijdrage, dus ik kan er naast zitten.

  Fascisme op de politieke links-rechtsmeetlat leggen is niet zo zinvol. Afhankelijk van de tijd kun je ze aan beide kanten aantreffen. Het zelfde geldt voor het fundamentalisme. Gelukkig ligt in onze maatschappij de grens bij geweld.

  Misschien ben ik wel te politiek correct :) Louis van Gorkom.

    

  *) Ik heb in respect enige correcties aangebracht.

   

  De yogavereniging “Maha Vira” staat voor éénheid in verscheidenheid.

  Je kan ze overal aantreffen. Wat mij alleen opvalt dat de zogenaamde politiek correcte anti-fascisten zich zelf van fascistische middelen bedient en daar hoor je bijna niemand over en wordt een beetje weggemoffeld.

  Dit stukje hieronder is van de AIVD en daar hoor je niets over op de publieke omroepen met namen de VARA, maar o we als dit van de AIVD  over de PVV, Pagida, Front-Nationaal aanhangers gaat. Dan had je bij de VARA de eerste dagen niets anders gehoord en hadden we onze staatsgekkie  Peter R de V weer gehoord met een niets zeggend verhaal over hoeren of zo iets. Daar gaat het over, ongebalanceerde selectieve nieuwsgaring.

  Het gehele linkse activisme en extremisme: steeds vaker werkten bijvoor - beeld antifascisten en dierenrechtenextremis - ten samen. Deze tendens breidde zich in de daarop volgende jaren verder uit: antifascisten hielpen in toenemende mate de tegenstanders van het asielbeleid, die ook hulp kregen van milieuactivisten. Daarnaast namen tegenstanders van het asiel- en vreemdelingenbeleid de modus operandi van dierenrechtenextremisten over en voerden bekladdingen, vernielingen maar ook brandstichtingen, moord en ‘home visits’ uit.

  Een home visit is het fenomeen waarbij actievoerders heimelijk (vaak ’s nachts) een ‘bezoek brengen’ aan het adres van hun targets, met als doel een directe intimidatie.

   

  Post is bewerkt op feb 2, 2015, 9:53 a.m. door Sfred.

 • DELETION_USER avatar

  de fascisten van de 21ste eeuw zijn de gray aliens. jij snapt niks van paradigma's.

 • DELETION_USER avatar

  TJ. Hekking

  de fascisten van de 21ste eeuw zijn de gray aliens. jij snapt niks van paradigma's.

  Hahahaha,