Ohh Schilderswijk, wij houden van U..

  • Klaas Vaak

    Lees hier de onthutsende propaganda door verdraaide feiten van De Ware Religie.net!!

    http://dewarereligie.net/2014/08/12/actueel/oh-schilderswijk-wij-houden-van-u/

  • bert

    Er zijn honderden ware religies

    Allemaal hebben ze de enige en ware GOD

    en/of de enige en ware LEER

    Ze stemmen niet overeen met elkaar, erger nog spreken mekaar tegen

    Zelfs over dezelfde ene en ware god (Allah, en de Christelijke god zijn EEN EN DEZELFDE, bijvoorbeeld)

    Er is maar een conclusie mogelijk

    GEEN EEN DER GODHEDEN BESTAAT

    HET IS MENSELIJKE MANUPULATIE

    DOOR DE PRIESTER KLASSE

    Over complot gesproken

    Koessies

    B

  • Scarlett 2de

    Ver door de bocht Bert, ik steek mijn handen in het vuur voor het Judeo-christianisme dat verlichting mogelijk heeft gemaakt.

  • Klaas Vaak

    Het NIET bestaan van god is niet sluitend te bewijzen, (Blair Pascal) dus uw mening is ook niets meer dan een overtuiging (geloof) dus doe niet zo arrogant wil je??

  • Klaas Vaak

    Ik sta volledig achter jou Scarlett. Vlak voor Pasen stond er in de krant een heel artikel van een bijbel historicus die de verschillende evangeliën onderzocht had en een paar verschillen (tegenstrijdigheden) had ontdekt in de omschrijving vlak na de kruisiging (opstanding uit het graf) van christus. Deze historicus meende op basis van deze tegenstrijdigheden een conclusie te kunnen trekken namelijk dat Jezus niet echt gestorven was of er was een dubbelganger in het spel. Nu kunnen zijn apostelen natuurlijk hun ervaring verschillend interpreteren, maar als de auteurs/vertalers van de bijbel elke twijfel wilden uitbannen zouden ze die verschillende interpretaties dan niet hebben gesynchroniseerd? Nee dat hebben ze niet, er is dus niet met de bijbel gerommeld, zoals de Nag Hammadigeschriften dat ook aantonen. Waar de bijbel historicus in dat artikel wijselijk over zweeg was het feit dat dat alle vier evangeliën ( samen met de in totaal 32 apocriefe evangeliën) zeer veel opvallende nauwkeurige overeenkomsten vertonen. Het zijn dus zonder veel twijfel authentieke ooggetuigenverklaringen van het leven van Jezus van Nazareth. De meeste historici zijn het er ook over eens, Jezus was een groot zedenprediker, hoe zou hij dan kunnen liegen over zijn eigen afkomst?

    http://y-jesus.org/dutch/wwrj/1-heeft-jezus-echt-bestaan/

  • Frederik D

    Er is wel een waar geloof, namelijk het algeloof.

    http://www.geocities.ws/katinkawebbel/algeloof.html