Jan de arbeider

  • Fred Perry

    Jan Marijnissen is een typisch voorbeeld van een ogenschijnlijk ‘geslaagd’ politicus met een ware loosersmentaliteit. Deze ‘socialist’ is er niet voor de gewone burger. Nee, hij is er uitsluitend voor bijstandsmoeders, allochtonen, verstandelijk en lichamelijk gehandicapten en ongeschoolden die werk verrichten tegen het minimumloon. Voor deze groep loosers spant hij zich in. Aan de rest heeft hij geen boodschap. Deze salonsocialist is één van de grootste hypocrieten die ooit in ons prachtige Nederland heeft rondgelopen. Voor types als Marijnissen is Nederland slechts een multiculturele samenleving en moeten wij (lees: eerlijke hardwerkende autochtone Nederlanders) deze geweldige multiculturele samenleving koesteren. Waarom in Godsnaam? Wat is de zogenaamde verrijking voor ons land wanneer we naar onze allochtone ‘mede’landers kijken? Volg eens een stuk of tien afleveringen van Opsporing Verzocht en kijk dat hoeveel procent van de misdrijven zijn gepleegd door autochtone Nederlanders. Wat betekenen ze voor ons behalve dat ze voor zo'n 60% onze gevangenissen bevolken? Niets. Ik kan de multiculturele samenleving missen als kiespijn en verlang naar het Nederland van de jaren ‘50/’60.

    Helaas zullen deze prachtige tijden nooit terugkeren maar geloof me, Geert Wilders is als geen ander bereid om hier zijn best voor te doen. Hij beseft als geen ander dat de multiculturele samenleving de grootste mislukking van de 21e eeuw is en dat we hard moeten knokken om onze eigen tradities, normen, waarden en vooral cultuur moeten koesteren.

  • Peerke

    Heb je ook al eens bestudeerd, hoe het geldstelsel in elkaar zit?

  • Fred Perry

    Nee, beste Peerke. Daar heb ik nog geen studie van gemaakt. Ik heb andere prioriteiten. Misschien dat jij me jouw bevindingen uit de doeken kan doen al heb ik een donkerbruin vermoeden dat ik vervolgens met linkse propaganda word bestookt.

  • Peerke

    Dan zou je begrijpen, dat het zo ontworpen is, dat alleen de rijkste groep van de tien gropen rente ontvangt en de daaronder liggende inkomensgroepen allemaal betalen. De verdeel-en-heerspolitiek, die de overheid in dienst van het rentegeldstelsel voert, wordt onder andere weergegeven door het proces, dat jij schetst. Laat de één-na-armste schoppen tegen de armste en wij zijn van alles af.

  • Fred Perry

    Nietszeggend SP-gelul waar ik totaal niets mee kan. Ik had eigenlijk niets anders verwacht. Ik ben zelf onlangs mijn baan kwijtgeraakt maar geloof je nou werkelijk dat dat voor mij aanleiding is om op dit soort looser-partijtjes te gaan stemmen?

  • Peerke

    Ik zeg iets, dus is het ietszeggend, en ik spreek op eigen titel en niet op die van de SP.

    “Ik had eigenlijk niets anders verwacht.”

    Ik kan me toch niet voorstellen, dat je mijn gedachtegang in je hoofd had.

    “Ik ben zelf onlangs mijn baan kwijtgeraakt maar geloof je nou werkelijk dat dat voor mij aanleiding is om op dit soort looser-partijtjes te gaan stemmen?”

    Als je het zo noemt niet, maar het is geen correct redeneren om een parij uit te schelden en dan te gaan redeneren, dat je er niet op stemt. Je vergeet dan, dat je de partij zelf als perditieve partij bestempeld hebt.

    Je bent het denken van een puber niet te boven gekomen. Toen vonden we het prachtig om over loosers en softies te spreken; tegenwoordig zie ik gewoon een mens zoals jij en ik van zijn zwakste kant. Een mens van zijn sterkste kant is meestal niet een prachtmens. En of je nou SP stemt of Christenunie dat maakt niet uit, maar dat een werknemer op werkgeverspartij VVD stemt, heb ik nooit kunnen begrijpen. Zelfs de medisch specialisten, toch van oudsher sterk vertegenwoordigd onder de VVD-stemmers, is haar inkomen niet zeker. Waarom? Omdat ze ook alleen hun arbeidskracht kunnen verhuren.

  • Fred Perry

    O.K….klinkt redelijk. Misschien heb je wel gelijk.